Salgskonsulent Univern Trondheim

Univern Senter Trondheim

Univern selger en komplett verne- og arbeidstøy-portefølje hovedsakelig gjennom egne varemerker. For å sikre videre vekst og utvikling i Trøndelag ønsker man å tilsette en ny Salgskonsulent.


Som Salgskonsulent Trondheim vil du ha salgsansvaret for Univern's produktportefølje av arbeidsklær og verneutstyr (PPE) i Trondheim og omegn. Univern har vekstambisjoner og ny salgskonsulent vil ha en meget sentral rolle for å nå disse. I tillegg til Univern konseptet vil du også ha tilgang til Swedol-konseptet's sortiment for kunder som ønsker å kjøpe hele bredden. Salg av produkt sortimentet til eksisterende og nye kunder i distriktet vil være hovedfokus.

En salgskonsulent i Univern jobber daglig med kunder ute i sitt distrikt med utgangspunkt fra kontor i butikken i Trondheim eller hjemmekontor, og vi tror du bor i Trondheimsregionen. 


Aktuelle kandidater har solid erfaring med salg inn til sluttkunder innen segmenter som fiskeri/ havbruk, landbruk, industri, bygg og anleggsbransjen i distriktet. Erfaring fra salg av tilsvarende produkter vil være en fordel, men er ikke avgjørende. Som selger er du ambisiøs, og brenner for å oppnå høy kundetilfredshet. I tillegg til å videreutvikle en solid kundeportefølje i ditt distrikt, trigger det å bygge opp nye kunder gløden og konkurranseinstinktet ditt. Oppsøkende salg er du familiær med, og vet hva som kreves for å lykkes. Det forventes en betydelig tilvekst av nye kunder i distriktet.

 

Som person er du analytisk, strukturert, nøyaktig, pålitelig og en sterk relasjonsbygger, samtidig som du har høy "stayer-evne" og stort

pågangsmot. I denne stillingen får du stor grad av frihet, og styrer arbeidsdagen din selv. Du arbeider planmessig, ser verdien av IT-verktøy (CRM/ ERP) og evner å selv skape effektive arbeidsdager.


Vi tilbyr en spennende stilling med stort potensiale for utvikling. I Univern/ Swedol vil du få et godt kollegialt miljø hvor man sammen arbeider mot felles mål, og gode rammebetingelser for å lykkes. Du vil få grundig opplæring og innføring i selskapets løsninger og produkter. Rett kandidat vil få konkurransedyktig fastlønn, bonus basert på individuell

resultatoppnåelse samt bilordning. Gode pensjons- og forsikringsordninger.


Ønsker du å vite mer om denne stillingen er du velkommen til å kontakte vår rådgiver i SalesJobs, Roar Isachsen, på tlf. 957 07 457, eller roar@salesjobs.no.

Kontaktperson

Albert Emil Olsen

albert.e.olsen@swedol.no

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %